ALGUNOS DE NUESTROS DISTRIBUIDORES 

GRN Serveis Telem√†tics √©s un prove√Įdor de serveis Internet a Girona. L'empresa va ser fundada el 1995, sent el primer operador    Internet de les comarques Gironines i destacant pel seu servei de qualitat i proximitat amb els seus clients. GRN Serveis Telem√†tics est√† constitu√Įda per capital 100% giron√≠.

Actualment GRN √©s operador de telecomunicacions, amb centre de dades ubicat a Girona, des d'on proveeix serveis  de connectivitat (ADSL, SDSL, WiMax, Metrolan, ...), hosting i housing, telefonia VoIP, serveis de xarxes privades virtuals, serveis de correu electr√≤nic, i serveis d'assessoria per teletreball aix√≠ com altres temes relacionats amb l'√†mbit d'Internet,  per diversos clients de les comarques gironines i de la resta de la peninsula.

Actualment GRN disposa d'un centre de dades ubicat a la ciutat de Girona, al carrer Oviedo 46. En la seva infraestructura, però, cal tenir en compte que GRN disposa d'un rack de comunicacions a Espanix (Madrid) des del qual estableix peerings BGP amb diversos operadors.


RESET Soluciones es una empresa que cuenta con un equipo de profesionales de m√°s de 20 a√Īos de experiencia en servicios inform√°ticos en general. Su vocaci√≥n es la inform√°tica desde una visi√≥n global atendiendo los problemas inform√°ticos, tecnol√≥gicos y de comunicaci√≥n de sus clientes. Cuentan con una dilatada experiencia en formaci√≥n, hardware, desarrollo de aplicaciones, comunicaciones y montaje inform√°tico de comercios.fhios

No s√≥lo desarrollan tecnolog√≠a, tambi√©n TEAMNOLOGY. Construyen un equipo multidisciplinar para trabajar con el cliente por un objetivo com√ļn. Los principales servicios que ofrecen son consultor√≠a, infraestructuras, desarrollo web, integraci√≥n de aplicaciones, promoci√≥n y fidelizaci√≥n, log√≠stica y outsourcing.